Receptas / Nuokrypio Nuokrypis
Informacija
Parametrai
OG:
1.113
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
13.1 %
|
|
IBU:
41
|
|
EBC:
81
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Maltosa Pale Ale salyklas | 4.0 | 1.900 | 45.3 | |
Medus | 2.0 | 1.320 | 31.5 | |
Viking Malt Pilsnerio salyklas | 3.3 | 0.570 | 13.6 | |
Simpsons Brown Malt | 477.6 | 0.100 | 2.4 | |
Maltosa Karamelinis Tamsus 200EBC | 203.8 | 0.100 | 2.4 | |
Viking Caramel Malt 50 | 50.5 | 0.100 | 2.4 | |
Simpsons Skrudinti Miežiai | 1621.6 | 0.100 | 2.4 | |
4.190 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (DE) | 9.1 | 20 | 60 | |
East Kent Golding | 6.6 | 13 | 15 | |
33 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 4.0 | 88 |
Pastabos
Imu 6.5L Imperinio - https://www.aludariuklubas.lt/receptas/21552-imperinis-2
Du 0.5L stiklainius medaus, pašildyta 63C 30min ir praskiesta iki 1.8L, 2g mielių maisto ir sumaišom atvėsus.
Du 0.5L stiklainius medaus, pašildyta 63C 30min ir praskiesta iki 1.8L, 2g mielių maisto ir sumaišom atvėsus.