Receptas / Senis
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.850 | 65.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.470 | 24.8 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 90.8 | 0.250 | 4.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.250 | 4.2 | |
BEST Black salyklas | 1152.7 | 0.100 | 1.7 | |
5.920 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (DE) | 4.5 | 62 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 17 | 15 | |
79 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Köln Kölsch | 24.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 3.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
- 67˚ 60 min (korekcija – 65˚)
- 78˚ 45 min tekinti
- 100˚ 70 min
- 60 min apyniai
- 15 min apyniai ir kerpena