Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. sausio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. sausio 28 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.009
ABV:
5.0 %
IBU:
30
EBC:
6
IBU/OG:
0.64
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsner (Weyermann) 3.0 4.000
CaraPils salyklas 4.5 0.300
      4.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Magnum 14.0 15 60
Hallertauer 4.8 10 20
Hallertauer 4.8 10 10
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Diamond 50.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Phosphoric Acid 85% 7.0 ml Salinimui 60 min.
Airiška kerpena 10.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Beta glukanase uspilu 19.54 L vandens 42.5C 40.0C laikau 30min
Protein Rest uskeliu iki 50.0C per 15min 50.0C laikau 30min
Saccharification uskeliu iki 64.0C per 20min 64.0C laikau 60min
Saccharification uskeliu iki70.0C per 10min 70.0C laikau 15min
Mash Out dapilu 15.70L vandens 87.0C 77.0C laikau 15min
tekinu.Istekinu 
29.44 L misos 1037 SG.
Verdu 90min. Lieka 23.5L  1048 OG.
Po 10d. Fermentacijos 20L 1009FG.
23.01.22 Subuteliuotas.
Rezultatai priesaki.
P.S Sekanti karta perpus maziau Carapils.Vanduo 31L RO/4.5L Raudondvario k.

Prisijungę aludariai