Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.011
ABV:
4.3 %
IBU:
41
EBC:
73
IBU/OG:
0.94
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 5.9 3.200
Miežiniai dribsniai 3.0 1.400
BEST Skrudinti miežiai 1301.0 0.430
      5.030

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 70 60
      70  

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Protafloc Skaidrintojas 0.6 g Virimui 15 min.

Pastabos

Salinta 56c - 20min
           66c - 60min
           76c - 15mim
Fermentacija pradėta prie 18c po keturių dienų pakelta iki 19c , po poros dienų pakelta iki 20c .
Prisijungę aludariai