Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.087
FG:
1.022
ABV:
8.6 %
IBU:
28
EBC:
117
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 5.9 3.200
TF Maris Otter Pale Ale 5.9 3.200
Miežiniai dribsniai 3.0 1.400
Miežiniai dribsniai 3.0 1.400
BEST Skrudinti miežiai 1301.0 0.430
BEST Skrudinti miežiai 1301.0 0.430
      10.060

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 70 60
      70  

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Protafloc Skaidrintojas 0.6 g Virimui 15 min.

Pastabos

Salinta 56c - 20min
           66c - 60min
           76c - 15mim
Fermentacija pradėta prie 18c po keturių dienų pakelta iki 19c , po poros dienų pakelta iki 20c .
Prisijungę aludariai