Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. vasario 11 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. vasario 26 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
4.9 %
IBU:
61
EBC:
17
IBU/OG:
1.22
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
WEYERMANN PALE ALE 6.0 3.000
DINGEMANS WHEAT 3.0 1.000
DINGEMANS BISCUIT EBC: 50 50.0 1.000
WEYERMANN CARAPILS 5.0 0.500
Cukrus 0.0 0.250
      5.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.8 50 7200
GALAXY 16.0 30 7200
Saphir 4.5 50 7200
Amarillo 9.5 25 7200
Amarillo 8.0 25 60
Galaxy 16.0 20 60
Cascade (US) 5.8 50 5
      250  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
LALLEMAND VERDANT IPA 22.0 75

Pastabos

Salinimas 74C H2O -> mentalas 68C, 60min.

Sausas apyniavimas 5 d., fermenteryje, pasibaigus fermentacijai.
Prisijungę aludariai