Receptas / '43'Rugis po kadagiu
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 24 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 23 d.
Parametrai
OG:
1.069
|
|
FG:
1.024
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.40
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Biržų bazinis | 3.0 | 6.000 | 80.0 | |
Rugių salyklas | 6.0 | 1.500 | 20.0 | |
7.500 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Šlapios iš pakelio | 9.0 | 65 |
Pastabos
Tekinimo metu naudojamos kadagio šakos
Misa apyniuojama ir ragaujama.
Misa apyniuojama ir ragaujama.
vidmantas
2012 m. Lapkričio 22 d.zaltys
2012 m. Lapkričio 22 d.vidmantas
2012 m. Lapkričio 22 d.Varliamushys
2012 m. Lapkričio 23 d.vidmantas
2012 m. Lapkričio 24 d.