Receptas / Docks of London
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. vasario 15 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. vasario 15 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
48
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 4.500 | 71.2 | |
Brown Malt salyklas | 151.4 | 0.500 | 7.9 | |
Crystal malt | 131.4 | 0.500 | 7.9 | |
BEST Melanoidin salyklas | 70.6 | 0.500 | 7.9 | |
TF Pale Chocolate | 632.0 | 0.200 | 3.2 | |
Gliukozė (priming) | 0.0 | 0.120 | 1.9 | |
6.320 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger | 7.5 | 30 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 20 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar London ESB | 12.0 | 70 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 3.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
https://www.alausnaminukai.lt/salyklinis-alaus-naminuku-rinkinys-londono-porteris
65˚ – 60 min
78˚ – 45 min
100 – 90 min
H1 – 60 min
H2 – 15 min
Fermentacija prie 18˚C
65˚ – 60 min
78˚ – 45 min
100 – 90 min
H1 – 60 min
H2 – 15 min
Fermentacija prie 18˚C