Receptas / Erstikio TANKAS SUDEGĖ
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 23 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
7.6 %
|
|
IBU:
55
|
|
EBC:
71
|
|
IBU/OG:
0.85
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 4.0 | 4.000 | 78.4 | |
Medus | 2.0 | 0.700 | 13.7 | |
Chocolate salyklas | 1111.2 | 0.400 | 7.8 | |
5.100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 90 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)