Receptas / 1776-ųjų porteris
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 30 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 11 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
49
|
|
EBC:
57
|
|
IBU/OG:
0.84
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Amber | 50.0 | 2.000 | 30.8 | |
Brown Malt | 150.1 | 2.000 | 30.8 | |
Marris Otter | 4.0 | 1.600 | 24.6 | |
Pearl Pale Ale | 6.0 | 0.900 | 13.8 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Pelynas | 15.0 | 10 | 90 | |
Golding (U.S.) | 5.0 | 67 | 90 | |
77 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
14 g. saldymedzio
Single inffusion salinimas 69C, 1h
Tekinimas
apie 2.5l virti tol kol pavirs i tirsta sirupa. Nusprendus kad jau, supilti likusia misa ir sudeti apynius.
Virti pusantros valandos
Single inffusion salinimas 69C, 1h
Tekinimas
apie 2.5l virti tol kol pavirs i tirsta sirupa. Nusprendus kad jau, supilti likusia misa ir sudeti apynius.
Virti pusantros valandos
Gytis
2012 m. Rugsėjo 14 d.