Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
72 %
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 30 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 11 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.013
ABV:
5.8 %
IBU:
49
EBC:
57
IBU/OG:
0.84
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Amber 50.0 2.000
Brown Malt 150.1 2.000
Marris Otter 4.0 1.600
Pearl Pale Ale 6.0 0.900
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Pelynas 15.0 10 90
Golding (U.S.) 5.0 67 90
      77  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

14 g. saldymedzio
Single inffusion salinimas 69C, 1h
Tekinimas
apie 2.5l virti tol kol pavirs i tirsta sirupa. Nusprendus kad jau, supilti likusia misa ir sudeti apynius.
Virti pusantros valandos

Komentarai

  • Gytis

    2012 m. Rugsėjo 14 d.
    Brown'o aromatas. Brown salyklas, apyniai suteikia truputį aštroką poskonį, bet viskas ok. Toks ne popsinis porteris. Patiko.
Prisijungę aludariai