Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
63 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 30 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 19 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.023
ABV:
3.6 %
IBU:
28
EBC:
54
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 15.0 4.300
Bazinis salyklas 3.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.300
CaraCrystal 120.1 0.200
      5.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Laukiniai apyniai 2.5 80 60
Tettnanger (German) 5.0 20 20
Tettnanger (German) 5.0 20 2
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager S-23 12.0 55

Pastabos

Salinimas - 100 min.

Aplinka – 20C - 1.5 savaitės.
Prisijungę aludariai