Receptas / Laukinis stautas
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 30 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 19 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
54
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 4.300 | 74.1 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 1.000 | 17.2 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.300 | 5.2 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.200 | 3.4 | |
5.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laukiniai apyniai | 2.5 | 80 | 60 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 20 | 20 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 20 | 2 | |
120 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager S-23 | 12.0 | 55 |
Pastabos
Salinimas - 100 min.
Aplinka – 20C - 1.5 savaitės.
Aplinka – 20C - 1.5 savaitės.