Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. kovo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. balandžio 5 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.007
ABV:
6.2 %
IBU:
40
EBC:
28
IBU/OG:
0.74
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 242.4 0.300
Konditerinis cukrus (rudas) 301.0 0.100
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.0 20 60
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand ABBAYE šlapios, naudotos) 60.0 88

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai