Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. kovo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. balandžio 13 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.014
ABV:
5.4 %
IBU:
21
EBC:
34
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.500
BEST Vienna salyklas 9.0 1.150
BEST Biscuit salyklas 50.0 0.550
BEST Chocolate salyklas 908.4 0.170
Gliukozė (priming) 0.0 0.150
Gliukozė (antrinei) 0.0 0.030
      5.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saphir 3.5 40 60
Saphir 3.5 50 10
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Köln Kölsch 24.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Ačiū Artūras Masliauskas aka Peckelis!

Iššūkiui daromas.
Čiaupo, 15/20, druskos 1/0/1/2
Analitė:
turėtų būti -90       12       45       82       65      223
yra              
155.9   17.0   30.2    108.7   60.2   214
Salinimas - 63C singlas. Fermentacija - 14C.
Prisijungę aludariai