Receptas / Norgės paprastasis
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas kvietinis | 3.0 | 4.000 | 50.0 | |
Vokiškas pilsner | 3.0 | 4.000 | 50.0 | |
8.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 12 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 12 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 10 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 8 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 8 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 10.0 | 73 |