Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. balandžio 12 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.006
ABV:
6.5 %
IBU:
30
EBC:
24
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Konditerinis cukrus (rudas) 100.4 0.300
Karamelinis salyklas 243.0 0.200
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.0 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand ABBAYE šlapios, naudotos) 60.0 89

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė -6x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai