Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. balandžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. balandžio 21 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.001
ABV:
6.2 %
IBU:
47
EBC:
18
IBU/OG:
0.96
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 241.0 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.0 22 60
Citra 12.0 15 0
      37  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 8.0 97

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai