Receptas / Sakiškės rūke
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
28
|
|
IBU/OG:
0.67
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.300 | 50.0 | |
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 15.0 | 0.800 | 30.8 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.500 | 19.2 | |
2.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bramling Cross (U.K.) | 6.0 | 10 | 60 | |
Target (U.K.) | 11.0 | 8 | 60 | |
Bramling Cross (U.K.) | 6.0 | 5 | 5 | |
23 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 70 |
Pastabos
62 C - 15 min. 8 ltr vandens
70 C - 1 val 45 min
77 C mash out + 5 ltr vandens
70 C - 1 val 45 min
77 C mash out + 5 ltr vandens