Receptas / Kvietinis 2022
Informacija
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 6.700 | 50.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 6.000 | 44.8 | |
BEST Vienna salyklas | 6.0 | 0.700 | 5.2 | |
13.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.0 | 70 | 60 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentum Mobile FM41 | 30.0 | 20 | |
Lallemand Danstar Munich | 11.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas 15 min 44C, 60 min 64C