Informacija

Kiekis:
32 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 4 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.010
ABV:
6.6 %
IBU:
25
EBC:
17
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
CaraAmber 60.0 0.500
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (U.S.) 4.0 30 60
Willamette 5.0 30 45
Saaz (U.S.) 4.0 15 30
Willamette 5.0 15 15
Saaz (U.S.) 4.0 15 10
Saaz (U.S.) 4.0 15 5
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 84

Pastabos

15 min 10g Airiška kerpena

Komentarai

  • Zydrius

    2012 m. Rugpjūčio 2 d.
    nenori apynių į aromatą pastumt. tipo 15 wilamette nuo 60, kiti į 5?
  • vidmantas

    2012 m. Rugpjūčio 3 d.
    Kiti porina kad su biskvitiniu atsargiai reikia elgtis. Labai jau išlenda sausainių skonis, tikras biskvitas :) Pats nesu užšokęs, nors 300g daugiau nedėjau įtariu
  • lukovcas

    2012 m. Rugpjūčio 3 d.
    O jei šitaip koreguojam apynius ar bus naudos aromatui?
  • lukovcas

    2012 m. Rugpjūčio 3 d.  
    Man biskvitas vaisai patiko dėde Modeslovas buvo padaręs. Kažkas neįprasta ir įdomaus atrodo. Biskvitas išlyst manau turėtu jei dedi virš 10%
  • Zydrius

    2012 m. Rugpjūčio 3 d.
    aš naudojuos 60/20/5 dažniausiai, jei noriu apynių – burna/liežuvis/kvapas. bet jei išvirsi taip kaip susidėliojai, manau, turėsi įdomų puikų variantą:)
Prisijungę aludariai