Receptas / M84 Lager
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. gegužės 14 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. gegužės 15 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
4
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.07
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Czech Munich | 10.0 | 8.000 | 100.0 | |
8.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mandarina | 7.6 | 0 | 5760 | |
Mandarina | 7.6 | 60 | 1 | |
Hallertau Blanc | 10.5 | 70 | 1 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M84 Bohemian Lager 2 karta | 200.0 | 74 |
Pastabos
66 virimui, M84 Lager
7 valandos.
Virta 2022-05-14
Pilstyta 2022-06-04
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 67 (pilta į 73), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 80 min.
Filtruota lėtai.
pH po virimo 5.87
pH xxx po fermentacijos pilstant.
Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 0 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Virta 2022-05-14
Pilstyta 2022-06-04
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 67 (pilta į 73), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 80 min.
Filtruota lėtai.
OG xxx prieš virimą.
Virta 30 min. Stipriai, dangtis truputį atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.Pradinis OG 14 BRIX
Galutinis FG xxx BRIXpH po virimo 5.87
pH xxx po fermentacijos pilstant.
Startas su 20 C iškart dedant į 14 C aplinką, fermentacija 21 d. be judinimo.
Sausas apyniavimas 4 d.
Pilstoma į butelius. Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 0 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,9 E (100 g)