Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. gegužės 14 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. gegužės 15 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.015
ABV:
5.5 %
IBU:
4
EBC:
16
IBU/OG:
0.07
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Czech Munich 10.0 8.000
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mandarina 7.6 0 5760
Mandarina 7.6 60 1
Hallertau Blanc 10.5 70 1
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M84 Bohemian Lager 2 karta 200.0 74

Pastabos

66 virimui, M84 Lager


7 valandos.

Virta 2022-05-14
Pilstyta 2022-06-04

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 67 (pilta į 73), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 80 min.
Filtruota lėtai.

OG xxx prieš virimą.
Virta 30 min. Stipriai, dangtis truputį atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.

Pradinis OG 14 BRIX
Galutinis FG xxx BRIX
pH po virimo 5.87
pH xxx po fermentacijos pilstant.

Startas su 20 C iškart dedant į 14 C aplinką, fermentacija 21 d. be judinimo.
Sausas apyniavimas 4 d.
Pilstoma į butelius.

Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 0 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,9 E (100 g)






Prisijungę aludariai