Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. gegužės 27 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. birželio 14 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.012
ABV:
7.0 %
IBU:
29
EBC:
32
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 5.000
Naminis karamelinis/skrudintas 502.4 0.250
      5.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fredos Derlingieji (naminiai) 5.0 54 60
      54  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 7.0 82

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai