Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. liepos 12 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. liepos 12 d.

Parametrai

OG:
1.036
FG:
1.009
ABV:
3.5 %
IBU:
10
EBC:
6
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg Kvietinis salyklas 3.0 1.600
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.800
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.400
BEST Vienna salyklas 9.0 0.200
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.2 30 60
Citra 12.0 40 0
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Pastabos

Dygstančių akmenų alus
Nes po žiemos iš dirvos reikia išrinkti pašalo išstumtus akmenis

Imam pusę salyklo
I pusė salyklo
  • 12 l vandens
  • 62˚ 40 min.
  • 72˚ 20 min.
7 l vandens
Ataušinti iki 42-45˚
Supilti likusį salyklą

  • 42˚ 40 min.
  • 50˚ 10 min.
  • 65˚ 40 min.
  • 72˚ 10 min.
  • 78˚ 30 min.
tekinti 13 l 80˚ vandens
100˚ 90 min.
60 min apyniai

Fermentuota kambario temp.
Prisijungę aludariai