Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. liepos 30 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. rugpjūčio 10 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.001
ABV:
6.2 %
IBU:
28
EBC:
22
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
BEST Black Extra salyklas 1403.3 0.050
      4.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 60.0 98

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 24ºC)
antrinė - 5 dienų (aplinkos temperatūra 24ºC)
Prisijungę aludariai