Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 11 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.019
ABV:
4.5 %
IBU:
27
EBC:
63
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 3.500
Munchner salyklas 25.0 0.400
Degintas salyklas 1200.9 0.150
Karamelinis salyklas 240.2 0.150
Skrudinti miežiai 1000.8 0.100
Brown salyklas 120.1 0.100
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 10.2 20 60
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 64

Pastabos

Salinimas:
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 70 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• išmaišius dedami tamsūs salyklai;
• tekinama ~75ºC vandeniu (+10L);

Virimo pabaigoje 100g laktozės.

Fermentacija:
pirminė -xx dienų.
antrinė -be antrinės.
Prisijungę aludariai