Receptas / Erstikio ŠEŠIŲ SALYKLŲ STAUTAS
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 11 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
63
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 3.500 | 79.5 | |
Munchner salyklas | 25.0 | 0.400 | 9.1 | |
Degintas salyklas | 1200.9 | 0.150 | 3.4 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.150 | 3.4 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.100 | 2.3 | |
Brown salyklas | 120.1 | 0.100 | 2.3 | |
4.400 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 64 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 70 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• išmaišius dedami tamsūs salyklai;
• tekinama ~75ºC vandeniu (+10L);
Virimo pabaigoje 100g laktozės.
Fermentacija:
pirminė -xx dienų.
antrinė -be antrinės.
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 70 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• išmaišius dedami tamsūs salyklai;
• tekinama ~75ºC vandeniu (+10L);
Virimo pabaigoje 100g laktozės.
Fermentacija:
pirminė -xx dienų.
antrinė -be antrinės.