Receptas / Φ ''fi''
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 11 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.200 | 58.3 | |
Bazinis salyklas skrudintas 180'C 30 min | 25.0 | 1.000 | 13.9 | |
Cara | 220.2 | 0.800 | 11.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 5.6 | |
Avižiniai dribsniai skrudinti 180'C 30 min | 20.0 | 0.400 | 5.6 | |
Žirniai | 3.0 | 0.400 | 5.6 | |
7.200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
karamelinis dedamas į tekinimą