Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 19 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.005
ABV:
4.8 %
IBU:
21
EBC:
7
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.000
Vienos salyklas 7.0 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Viržiai 0.0 400 60
Spalt Select (German) 5.0 20 60
Spalt Select (German) 5.0 20 15
Smolistyj 5.1 15 15
Smolistyj 5.1 15 5
      470  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 70.0 87

Pastabos

į vandenį alaus salinimui metam viržius ir paverdam 10 min.

dar šiek tiek jų įdėta alaus virimo pabaigoj.
Smolistyj tiesiai nuo krūmo. Šviežių apynių – 125 gr. nežinau dar kaip juos skaičiuoklėj rašyt, tai palikau tipo sausų porcijas. realiai 50/50 padalinta.

Komentarai

  • goem

    2012 m. Rugpjūčio 15 d.
    jau apyniu derlius nuimtas?
  • Naminis

    2012 m. Rugpjūčio 15 d.
    džiovintų apynių 1 g = 5-7 g šviežiai skintų
  • Zydrius

    2012 m. Rugpjūčio 15 d.
    derlius nuiminėjamas:-) pas mane jau prinokę. labai smalingi, iškart aišku ko taip vadinas.

    tai normaliai tada apskaičiavau vadinas, ačiū už paprotijimą
  • null

    2012 m. Rugpjūčio 15 d.
    uch, šito labai geidžiu paragaut!
Prisijungę aludariai