Receptas / Žolinen Spaltz II
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 19 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 54.5 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 36.4 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Viržiai | 0.0 | 400 | 60 | |
Spalt Select (German) | 5.0 | 20 | 60 | |
Spalt Select (German) | 5.0 | 20 | 15 | |
Smolistyj | 5.1 | 15 | 15 | |
Smolistyj | 5.1 | 15 | 5 | |
470 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 70.0 | 87 |
Pastabos
į vandenį alaus salinimui metam viržius ir paverdam 10 min.
dar šiek tiek jų įdėta alaus virimo pabaigoj.
Smolistyj tiesiai nuo krūmo. Šviežių apynių – 125 gr. nežinau dar kaip juos skaičiuoklėj rašyt, tai palikau tipo sausų porcijas. realiai 50/50 padalinta.
dar šiek tiek jų įdėta alaus virimo pabaigoj.
Smolistyj tiesiai nuo krūmo. Šviežių apynių – 125 gr. nežinau dar kaip juos skaičiuoklėj rašyt, tai palikau tipo sausų porcijas. realiai 50/50 padalinta.
goem
2012 m. Rugpjūčio 15 d.Naminis
2012 m. Rugpjūčio 15 d.Zydrius
2012 m. Rugpjūčio 15 d.tai normaliai tada apskaičiavau vadinas, ačiū už paprotijimą
null
2012 m. Rugpjūčio 15 d.