Receptas / marzen
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 13.000 | 64.0 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 3.000 | 14.8 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 3.000 | 14.8 | |
Aroma salyklas | 150.7 | 0.800 | 3.9 | |
Karamelinis salyklas | 225.2 | 0.500 | 2.5 | |
20.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (UK) | 5.5 | 150 | 60 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentum Mobile FM30 | 300.0 | 75 |