Informacija

Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. lapkričio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. lapkričio 28 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.012
ABV:
6.4 %
IBU:
21
EBC:
13
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 2.9 10.000
BEST Caramel Hell salyklas 30.0 2.000
Cukrus 0.0 0.500
      12.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka 7.0 50 60
Marynka 7.0 30 15
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 22.0 80
Lallemand Danstar Diamond 22.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Moliūgas 10.0 kg - -
Imbieras 40.0 g Virimui 15 min.
Airiška kerpena 20.0 g Virimui 15 min.
Cinamonas 10.0 g Virimui 15 min.
Gvazdikėliai 10.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Salinimas: 1/3 tekinant dapildi 30L

55C - 15min
65C - 120min
80C - tekinam

Moliūgas: 3/4 į misą, 1/4 į virimą

Naudota 5,2 pH stabilizer

Fermentuota dviejuose induose, tad išbandomos skirtingos mielės

Nuotraukos

Prisijungę aludariai