Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. lapkričio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. lapkričio 21 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.013
ABV:
5.1 %
IBU:
42
EBC:
19
IBU/OG:
0.80
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 255.0 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Naminių apynių miksas (6 rūšys) 5.0 70 60
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Sausos Kepimo Mielės 7.0 75

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai