Receptas / #32 IPAiškas Pilzneris
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. balandžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. balandžio 3 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
51
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
1.03
|
dominuoja apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 4.000 | 91.7 | |
CaraHell | 25.0 | 0.180 | 4.1 | |
CaraPils | 5.0 | 0.180 | 4.1 | |
4.360 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 5.0 | 30 | 60 | |
Tradition (German) | 5.0 | 30 | 40 | |
Tradition (German) | 5.0 | 30 | 20 | |
Tradition (German) | 5.0 | 30 | 10 | |
Tradition (German) | 5.0 | 30 | 1 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 (Trečios kartos) | 12.0 | 75 |
Pastabos
Virti du po 20 litrų. Viename naudoti Tradition, kitame lygiai tokspat kiekis su tokiais pat laikais E. K. Goldings (Neatsizvelgiant i alpha skirtuma)
Mielės trečios kartos stovėjusios stiklainyje beveik du mėnesius, tačiau per vieną valandą starteris užgyveno.
Dedant mieles nepavyko atšaldyt misos iki ~12 laipsniu, mieles sudetos ties ~19.. Pavasaris, neber galimybes saldyt. Fermentuojas prie 12,5 laipsniu rusyje
Mielės trečios kartos stovėjusios stiklainyje beveik du mėnesius, tačiau per vieną valandą starteris užgyveno.
Dedant mieles nepavyko atšaldyt misos iki ~12 laipsniu, mieles sudetos ties ~19.. Pavasaris, neber galimybes saldyt. Fermentuojas prie 12,5 laipsniu rusyje
Sambariai 2011
2011 m. spalio 9 d.