Receptas / Kalėdinis stoutas
Informacija
Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. lapkričio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. gruodžio 7 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
62
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Amber salyklas | 45.0 | 6.000 | 60.6 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 185.5 | 2.300 | 23.2 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 1.600 | 16.2 | |
9.900 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew S-33 | 100.0 | 70 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 999999999.9 g | Virimui | - | |
Imbieras | 1.0 g | Virimui | - |