Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 3 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.015
ABV:
5.9 %
IBU:
32
EBC:
14
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 4.0 4.000
Miuncheno salyklas (Vokiškas) 25.0 1.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 10.2 20 60
Nugget 10.2 10 15
Airiška kerpena 0.0 2 15
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 60.0 75

Pastabos

Salinimas:
• pilama 12L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,4);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);

Fermentacija:
pirminė -10 dienų.
antrinė -be antrinės.
Prisijungę aludariai