Receptas / Erstikio NUGGET ELIS
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 3 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 4.0 | 4.000 | 80.0 | |
Miuncheno salyklas (Vokiškas) | 25.0 | 1.000 | 20.0 | |
5.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 60.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 12L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,4);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);
Fermentacija:
pirminė -10 dienų.
antrinė -be antrinės.
• pilama 12L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,4);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);
Fermentacija:
pirminė -10 dienų.
antrinė -be antrinės.