Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. gruodžio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. gruodžio 19 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.008
ABV:
5.1 %
IBU:
32
EBC:
19
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 256.2 0.200
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Naminių apynių miksas (6 rūšys) 5.0 52 60
      52  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale BE-256 (šlapios, naudotos) 60.0 83

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai