Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. gruodžio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. sausio 4 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.008
ABV:
5.1 %
IBU:
23
EBC:
25
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 240.6 0.200
Šokoladinis salyklas 801.8 0.050
      4.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 9.9 16 60
Citra 12.0 8 0
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 83

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai