Receptas / Acid pils
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 28 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.75
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (vokiškas) | 3.0 | 5.000 | 98.0 | |
Acid malt | 6.0 | 0.100 | 2.0 | |
5.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 15.0 | 10 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 50 | 15 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 50 | 5 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Pilsner Urquell IV k. | 100.0 | 91 |
Pastabos
Salinimas:
55C – 20 min
65-63C - 60min
Tekinti 76-77C vandeniu
Virti 60min
55C – 20 min
65-63C - 60min
Tekinti 76-77C vandeniu
Virti 60min
Zydrius
2012 m. Rugpjūčio 28 d.