Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 28 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.004
ABV:
5.5 %
IBU:
35
EBC:
7
IBU/OG:
0.75
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (vokiškas) 3.0 5.000
Acid malt 6.0 0.100
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 15.0 10 60
Saaz (Czech) 4.0 50 15
Saaz (Czech) 4.0 50 5
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Pilsner Urquell IV k. 100.0 91

Pastabos

Salinimas:
55C – 20 min
65-63C - 60min

Tekinti 76-77C vandeniu

Virti 60min

Komentarai

  • Zydrius

    2012 m. Rugpjūčio 28 d.
    suvalgė kai reikalas. gal temperatūra buvo ant viršutinės ribos, gal ir karta mielių jau ne pirma. pilstymo ragavimas – viskas gerai. toks kaip mėgstu – mažai salyklo skonio, daugiau mielių ir apynių.
Prisijungę aludariai