Receptas / Kvietinis 2023 2
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 72.7 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.500 | 27.3 | |
5.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Pastabos
salinimas
69c - 60min
78c -10 min