Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. vasario 15 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. kovo 1 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.012
ABV:
4.6 %
IBU:
13
EBC:
7
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miežinis salyklas (Čekija) 3.4 2.300
Kvietinis salyklas (maltosa) 4.3 2.000
      4.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic (USA 2021) alfa 11,9% 9.0 5 45
Mosaic (USA 2021) alfa 11,9% 9.0 5 30
Mosaic (USA 2021) alfa 11,9% 9.0 5 10
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
BAVARIAN WHEAT 11 10.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė karčioji (Curacao) 30.0 g Virimui 10 min.
Apelsinų žievelė karčioji (Curacao) 10.0 g Virimui 5 min.
Kalendra 5.0 g Virimui 5 min.
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 1 min.

Pastabos

Vanduo 30l RO + 3g gypsum, 6g Calcium Cloride, 3g Epsom salt
Ca       96
Mg      10
Na       8
Cl        53
HCO3  16


Salinimas:
Vanduo 15l
52C° - 20min
64C° - 60min
75C° - 10min

Tekinimas:
 9l 80C°

Ištekinus 22.5l
Išvirus-atvėsinus 

Nuotraukos

Prisijungę aludariai