Receptas / tyČkos baltas
Informacija
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miežinis salyklas (Čekija) | 3.4 | 2.300 | 53.5 | |
Kvietinis salyklas (maltosa) | 4.3 | 2.000 | 46.5 | |
4.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mosaic (USA 2021) alfa 11,9% | 9.0 | 5 | 45 | |
Mosaic (USA 2021) alfa 11,9% | 9.0 | 5 | 30 | |
Mosaic (USA 2021) alfa 11,9% | 9.0 | 5 | 10 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
BAVARIAN WHEAT 11 | 10.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė karčioji (Curacao) | 30.0 g | Virimui | 10 min. | |
Apelsinų žievelė karčioji (Curacao) | 10.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 5.0 g | Virimui | 5 min. | |
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 1 min. |
Pastabos
Vanduo 30l RO + 3g gypsum, 6g Calcium Cloride, 3g Epsom salt
Ca 96
Mg 10
Na 8
Cl 53
HCO3 16
Salinimas:
Vanduo 15l
52C° - 20min
64C° - 60min
75C° - 10min
Tekinimas:
9l 80C°
Ištekinus 22.5l
Išvirus-atvėsinus
Ca 96
Mg 10
Na 8
Cl 53
HCO3 16
Salinimas:
Vanduo 15l
52C° - 20min
64C° - 60min
75C° - 10min
Tekinimas:
9l 80C°
Ištekinus 22.5l
Išvirus-atvėsinus