Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. vasario 23 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. vasario 23 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.004
ABV:
5.4 %
IBU:
22
EBC:
33
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 3.800
Šokoladinis salyklas 804.2 0.170
      3.970

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 9.9 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 91

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai