Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
45 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. vasario 26 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. vasario 26 d.

Parametrai

OG:
1.547
FG:
1.082
ABV:
61.0 %
IBU:
0
EBC:
116
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Biscuit salyklas 50.0 2.000
BEST Biscuit salyklas 50.0 2.000
BEST Biscuit salyklas 50.0 2.000
BEST Biscuit salyklas 50.0 2.000
BEST Biscuit salyklas 50.0 2.000
BEST Biscuit salyklas 50.0 2.000
BEST Biscuit salyklas 50.0 2.000
BEST Biscuit salyklas 50.0 2.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
Sausas salyklo ekstraktas "Muntons Extra Light" 8.0 0.500
Sausas salyklo ekstraktas "Muntons Extra Light" 8.0 0.500
Cukrus 0.0 0.500
Sausas salyklo ekstraktas "Muntons Extra Light" 8.0 0.500
Cukrus 0.0 0.500
Cukrus 0.0 0.500
Sausas salyklo ekstraktas "Muntons Extra Light" 8.0 0.500
Cukrus 0.0 0.500
Cukrus 0.0 0.500
Sausas salyklo ekstraktas "Muntons Extra Light" 8.0 0.500
Cukrus 0.0 0.500
Cukrus 0.0 0.500
Cukrus 0.0 0.500
Sausas salyklo ekstraktas "Muntons Extra Light" 8.0 0.500
Sausas salyklo ekstraktas "Muntons Extra Light" 8.0 0.500
Sausas salyklo ekstraktas "Muntons Extra Light" 8.0 0.500
      80.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 60 60
Saaz (CZ) 4.0 40 15
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M31 Belgian Tripel 12.0 85

Pastabos

Iš cukraus ir sauso salyklo ekstrakto išvirti karamelę iki norimo tamsumo ir ją supilti į ištekintą misą. Išvirtą ir ataušinta misa pilta ant "mielių pyrago" (yeast cake). Mielės alkanos ir alų fermentuos sausiau negu skaičiuoklės numato. FG ~1.004, ABV ~8.4.
Fermentacija ~2-3sav. 23C
Karbonizacija 2,5 Vol. CO2
Brandinimas buteliuose 4mėn.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai