Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. kovo 6 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. balandžio 24 d.

Parametrai

OG:
1.067
FG:
1.015
ABV:
6.8 %
IBU:
98
EBC:
16
IBU/OG:
1.46
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Golden Promise Pale Ale salyklas 5.0 5.000
CaraHell salyklas 25.0 1.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.500
Vienos salyklas 7.5 0.500
Caramel salyklas 50.5 0.200
      7.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 13.0 25 60
Ekuanot 14.3 15 30
Azacca 15.0 15 30
Citra 12.0 15 30
Citra 12.0 15 15
Azacca 15.0 15 15
Ekuanot 14.3 15 15
Citra 12.0 15 1
Azacca 15.0 15 1
Ekuanot 14.3 15 1
Ekuanot 14.3 30 0
Mosaic 12.5 30 0
Azacca 15.0 30 0
Citra 12.0 30 0
      280  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
LalBrew Verdant IPA™ 24.0 78

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Mash in 66.6°C - 90 min., mash out 78°C. Fermentacija 19°C ~12-14 dienų, po fermentacijos žemyn iki 14°C, sausas apyniavimas 5 dienos, po to žemyn iki 3°C 3 dienos. Gazuojam, pilstom, geriam, jeigu karbonizuojam natūraliai: 2 savaitės 2.5g/0.5l.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai