Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
86 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. kovo 16 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. spalio 27 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.018
ABV:
6.3 %
IBU:
21
EBC:
17
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 7.000
Karamelinis salyklas 100 (Maltosa) 100.7 0.500
      7.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 12.5 12 60
Mosaic 12.5 26 15
Mosaic 12.5 12 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 23.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kanapių sėklos 150.0 g Virimui 10 min.
Airiška kerpena 18.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salinimas:
Vanduo 16.5l (15l RO + 1.5l RASA ETNO) + 0.5g citrinų rūgštis
52C° - 20min
64C° - 90min
75C° - 20min



Prisijungę aludariai