Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. kovo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. balandžio 7 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.006
ABV:
6.7 %
IBU:
57
EBC:
23
IBU/OG:
1.00
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.800
Karamelinis salyklas 234.6 0.300
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 14.0 20 60
Columbus 16.0 20 15
Citra 12.0 12 0
      52  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 89

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai