Receptas / Kartus gintarinis
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. balandžio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. balandžio 2 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
52
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
1.18
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 89.3 | |
Viking karamelinis | 100.1 | 0.400 | 7.1 | |
Maltsos karamelinis | 204.2 | 0.200 | 3.6 | |
5.600 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew S-33 | 12.0 | 70 |
Pastabos
Salinimas 65c - 60min
10 min iki 78 - out.