Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. balandžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. balandžio 26 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.001
ABV:
6.1 %
IBU:
46
EBC:
13
IBU/OG:
0.97
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 235.4 0.100
      3.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 25 60
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 98

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - be antrinės
Prisijungę aludariai