Receptas / Heo - G
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 4.000 | 75.5 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 1.300 | 24.5 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 8 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 8 | 10 | |
Amarillo | 9.5 | 8 | 5 | |
24 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Ryžių lukštai | 500.0 g | Salinimui | - | |
Apelsinų žievelė (karčioji) | 25.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 3.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kuminas | 3.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
Mash - 63°C - 50min., Up to 72°C - 20 min.. Boil - 90min.. Ferment - 20°C.