Receptas / Džiazas-37
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. balandžio 20 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.069
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
70
|
|
EBC:
49
|
|
IBU/OG:
1.02
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Red X salyklas | 30.0 | 3.600 | 54.3 | |
Melanoidinas | 70.1 | 2.000 | 30.2 | |
TF Oat Malt | 6.3 | 0.500 | 7.5 | |
BEST Rye Malt | 8.0 | 0.500 | 7.5 | |
BEST Chocolate salyklas | 900.7 | 0.030 | 0.5 | |
6.630 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 10.0 g | Virimui | 15 min. |