Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. balandžio 20 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.079
FG:
1.012
ABV:
8.7 %
IBU:
65
EBC:
83
IBU/OG:
0.83
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Vienna salyklas 9.0 5.000
BEST Special X salyklas 350.3 1.000
TF Oat Malt 6.3 0.500
BEST Rye Malt 8.0 0.500
Miežiniai dribsniai 3.0 0.400
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1501.1 0.100
BEST Chocolate salyklas 900.7 0.070
      7.570

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Galena 12.0 40 60
Mosaic 12.5 40 15
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M41 Belgian Ale 12.0 85

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 10.0 g Virimui 15 min.
Prisijungę aludariai