Receptas / jump
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 27 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter extra pale | 2.0 | 2.000 | 55.6 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.600 | 44.4 | |
3.600 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 20.0 | 86 |
Pastabos
salyklas supiltas i 50 laipsniu vandeni, temperatura keliama iki 64, salinimas 70min. mieliu bandau 1gr./ltr. pagal prof. alaus daryklas. 10min. iki pabaigos protafloc tablete
Regis
2012 m. Rugsėjo 2 d.Dainius
2012 m. Rugsėjo 3 d.null
2012 m. Rugsėjo 3 d.DV
2012 m. Rugsėjo 3 d.Pats viriau 20l 1.072 su vienu Notty pakeliu be jokiu starteriu ir viskas gavosi puikiai.
Gytis
2012 m. Rugsėjo 3 d.