Receptas / Lūžęs Čekas
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
89 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 29 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Čekiškas) | 5.0 | 5.000 | 95.2 | |
Karamelinis (Maltosa) | 230.2 | 0.250 | 4.8 | |
5.250 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham (2 kartas) | 100.0 | 80 |
Pastabos
5 gr kerpena 15 min.
Salinimas paprastas 66 laipsn, mentalui pakelti temp. 5l dekokcija 10 min. gavosi 72laipsniai
Salinimas paprastas 66 laipsn, mentalui pakelti temp. 5l dekokcija 10 min. gavosi 72laipsniai