Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 18 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.009
ABV:
4.6 %
IBU:
26
EBC:
9
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 3.500
Munchner salyklas 25.0 0.500
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.0 10 30
Summit 17.0 10 10
Airiška kerpena 0.0 2 10
Summit 17.0 5 1
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 6.0 79

Pastabos

Salinimas:
• pilama 10L / 74ºC vandens;
• 80 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);

Fermentacija:
pirminė - xx dienos.
antrinė - be antrinės.
Prisijungę aludariai