Receptas / Erstikio SAMITAS-2
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 18 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 3.500 | 87.5 | |
Munchner salyklas | 25.0 | 0.500 | 12.5 | |
4.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 6.0 | 79 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 10L / 74ºC vandens;
• 80 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);
Fermentacija:
pirminė - xx dienos.
antrinė - be antrinės.
• pilama 10L / 74ºC vandens;
• 80 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);
Fermentacija:
pirminė - xx dienos.
antrinė - be antrinės.