Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. rugpjūčio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. rugpjūčio 11 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.002
ABV:
6.2 %
IBU:
27
EBC:
18
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 238.2 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 96

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
Prisijungę aludariai